Lidt om mig

Anne-Marie Jacobsen

Jeg har altid tegnet og malet, men først da jeg som 65 årig forlod arbejdsmarkedet fik jeg tid til at dyrke den side af mig. Tegning og maling er nu for alvor blevet min passion. Jeg deltager i alle de tegne og malekurser, jeg kan finde tid og råd til.

Jeg har deltaget i adskillige sæsoner på: Svendborg Kunstskole, Kragekær Kunstskole og Den Ny kunstskole i Odense. Derudover har jeg deltaget i et utal af weekend og uge kurser i ind- og udland. Senest en uges malekursus i Rom.

Jeg har de seneste år sendt billeder ind til Nordiska Akvarelsälskapet om deltagelse i censurerede internationale udstillinger. Begge gange er mine indsendte portrætter blevet udvalgt. I 2020 som den danske repræsentant på en fællesnordisk udstilling på en stor international akvarelkongres i Fabriano i Italien, og i 2021 på Nordisk Akvarelsälskapets Akvareludstilling, der grundet coronasituationen foregik digitalt i perioden 1.januar -1. april 2021.


Fabriano in Acquarello 2020

Image

På den internationale akvarelkongres "Fabriano in Acquarello" blev mit portræt udvalgt til at repræsentere Danmark i den fællesnordiske udstilling i Italien maj 2020 og 2021.

Fabriano er en bjerglandsby vest for Rom, der igennem århundreder har fremstillet fornemt papir til kunstnere i hele verden - mange akvarelmalere bruger stadig akvarelpapiret fra Fabriano.